середа, 24 жовтня 2012 р.

Чи можна носити золото і срібло разом?

Золото срібло
  Правила поєднання ювелірних виробів — всього лише справа смаку або важливий аспект біоенергетичних впливів на організм людини?
  Чи можна носити золото і срібло разом
  Розглянемо тему з точки зору медицини, адже всім відомо про застосування металлотерапії в лікувальних цілях. Справа в тому, що в момент зіткнення металу та шкіри людини утворюється електричний струм. Але від одних металів, таких, як наприклад, срібло, струм проходить від шкіри до металу. А від інших, наприклад, золота, — від металу до шкіри.
  Виходить, що вплив золота і срібла на організм людини абсолютно різне. Якщо срібло пригнічує процеси живого організму, то золото їх активізує. Золото використовується в разі занепаду сил людини, воно тонізує, а срібло заспокоює збуджений стан. Вт чому, не варто носити золото і срібло разом.
  Крім того, є ще й естетична сторона питання. Так уже склалося, що якщо людина носить разом золото і срібло, це вважається позбавленим смаку. Тому від деяких забобонів нікуди не дітися. Приміром, у багатьох в такому випадку може мимоволі виникнути думка, що на золото фінансів вже не вистачило … Ювелірні прикраси до сих пір залишаються якимось ознакою добробуту.

Немає коментарів:

Дописати коментар